Arthur heeft iets goed te maken, maar zijn briefje kwam niet aan

Ellen Gevaert kreeg in haar brievenbus deze brief met snoepjes.
Foto Ronny De Coster Ellen Gevaert kreeg in haar brievenbus deze brief met snoepjes.

Wie is toch dat jongetje dat een briefje schreef naar een vriendinnetje met wie hij kennelijk iets te maken heeft?" vraagt Ellen Gevaert uit Oudenaarde zich af. Ellen kreeg in haar bus een briefje van een zekere Arthur, dat bestemd is voor Lenthe. Maar de jongen vergiste zich van adres.


"Hoe is je vakantie verlopen?", vraagt de jongen, waarna hij zich verontschuldigt. "Het is nu school en ik excuseer me dat ik je geen brief heb gestuurd tijdens de vakantie. Jij deed dat wel. Dat is niet leuk (...) Dus stuur ik je deze snoepjes om het goed te maken", schrijft de jongen.


"Dat is toch geschreven door een kind met een heel groot hart. Die snoepjes heeft hij zelf nog in een plastic folie verpakt. Dus dat zijn allicht zijn eigen lievelingssnoepjes, die hij wil delen. Hoe schattig. Dus hoe zonde zou het niet zijn als die brief niet bij het meisje terecht komt", vindt Ellen.


"Ik ben al in heel mijn buurt op zoek gegaan of hier een meisje zou wonen die Lenthe heet. Dat blijkt niet zo te zijn", betreurt Ellen. Ook een speurtocht op sociale media helpt haar geen meter vooruit. (DCRB)