Anja en Hans heropenen restaurant 't Genoegen

Anja Van Den Broecke en Hans Zaman in 't Genoegen.
DCRB Anja Van Den Broecke en Hans Zaman in 't Genoegen.
Twee jaar nadat de vorige uitbaters er zijn vertrokken, is aan de Monseigneur Lambrechtstraat, nabij de kerk in Welden, het restaurant 't Genoegen heropend. Initiatiefnemers zijn Hans Zaman (30) en Anja Van Den Broecke (43).

Het koppel baatte tot voor kort een grillrestaurant uit in Lombardsijde. "Maar het is een beetje de heimwee naar de familie en de streek die ons naar hier terug heeft gebracht", vertelt Anja. Voor ze met Hans naar de kust trok, heeft ze van 1996 tot 2004 het restaurant De Garage in Heurne gerund. "Wat de keuken betreft, blijven we bij onze specialiteit: vlees op de grill en dan vooral onze ribbetjes en côte à l'os", licht Hans toe.


Eens per maand komt er evenwel vis op het bord. "We gaan op thema-avonden organiseren, waarbij paling en scampi op het menu staan. Mensen mogen dan à volonté komen smullen", voorziet Hans.

Feestzaal

Het restaurant telt 55 plaatsen binnen en 45 op het terras. Er is ook een feestzaaltje voor een 40-tal personen. De zaak beschikt ook over een tuin met speeltuigen voor de kinderen. Behalve restaurant is 't Genoegen ook een café. "Je bent bij ons ook welkom als je alleen iets wil komen drinken", benadrukken de nieuwe uitbaters. 't Genoegen is gesloten op woensdag en donderdag. (DCRB)