Aftellen naar de Koppenbergcross op 1 november in Melden

Melden Koppenberg
Ronny De Coster Melden Koppenberg
Op en ronde de Koppenberg zijn organisatiebureau Sportidee, de Sint-Pietersvrienden Eine en sympathisanten van de Koppenbergcross volop bezig met de opbouw van het terrein voor de Koppenbergcross op 1 november.

De eerste renners die vrijdag de Koppenberg bedwingen, zijn de deelnemers aan de jeugdinitiatie. De fietsliefhebbers van 6 tot 12 jaar starten om 8.45 uur aan het Schoolcomplex in Leupegem. De eerstejaarsnieuwelingen gaan om 9.45 uur uur het veld in en om halfelf staan de tweedejaarsnieuwelingen aan de start. Dan volgen om 11.20 uur de juniores en om 12.30 uur de U23. De wedstrijd elite dames start om 13.45 uur om 15 uur vertrekken de elitemannen.

Stijn Vlaeminck

De Koppebergcross gaat ook dit jaar gepaard met ambiance naast het parcours. In de feesttent is er vanaf 16 uur een party met MC Stijn Vlaeminck (Studio Brussel) & DJ Nouk & Arkei.

Neem de shuttle

Wie vrijdag naar de bult van Melden trekt, rijdt best niet met de auto naar het parcours, maar naar een van de drie publieksparkings. Ze bevinden zich aan de Industriezone ‘De Meersbloem’ (alleen bereikbaar vanaf de N60 tussen Gent en Ronse en vanuit de richting Oudenaarde-centrum), op de top van de Koppenberg (alleen bereikbaar vanaf de N60 tussen Gent en Ronse) en op de Berchemweg (bereikbaar vanuit de richting Kluisbergen). Tussen de parkings en het parcours pendelen voortdurend gratis shuttles. Er vertrekken ook gratis shuttles van aan het NMBS-station in Oudenaarde.

Tickets

Tickets voor de Koppebergcross kosten 12 euro aan de kassa en 11 euro in voorverkoop bij de Dienst Toerisme van Oudenaarde, het Centrum Ronde van Vlaanderen en Dagbladhandel Letterland in Bevere en ook online. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis welkom.

Meer info: www.koppenbergcross.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.