Adriaen Brouwerstraat moet klaar zijn tegen weekend van de Ronde van Vlaanderen

Ronny De Coster
Het worden nog drukke dagen voor de aannemer die bezig is met de heraanleg van de Adriaan Brouwerstraat in Oudenaarde: de straat ligt nog helemaal open en moet klaar zijn tegen 6 april, de dag voor de Ronde van Vlaanderen.

De Adriaan Brouwerstraat krijgt een gescheiden rioleringsstelsel, nieuwe voetpaden, een nieuwe rijweg in asfalt, een parkeerstrook langs de kant van de even huisnummers en een dubbelrichtingsfietspad langs de kant van de oneven huisnummers. 

Omdat de nieuwe riolering moet aangesloten worden op de riolering van de Eindrieskaai, is de Eindrieskaai onderbroken. De aannemer heeft nog flink wat werk voor de boeg, maar moet een strikte deadline halen: in het weekend van de Ronde van Vlaanderen moeten de Adriaan Brouwerstraat en de Eindrieskaai klaar zijn.

Ronny De CosterReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.