Abraham Hans heet voortaan De Wereldbrug

Zeg niet langer Abraham Hansschool tegen de basisschool van het GO!-onderwijs aan de Aalststraat in Oudenaarde: De Wereldbrug is de nieuwe naam.
"De Wereldbrug", de nieuwe naam van de basisschool aan de Aalststraat werd feestelijk onthuld.
Ronny De Coster "De Wereldbrug", de nieuwe naam van de basisschool aan de Aalststraat werd feestelijk onthuld.

Burgemeester Marnic De Meulemeester (Open Vld) en Dirk Moulart, de algemeen directeur van scholengroep 21 Vlaamse Ardennen, onthulden op de eerste schooldag de spandoek met de nieuwe naam van de school. Ook de Oudenaardse belleman was bij de ceremonie van de partij. “Aan onze school grenzen twee fiets- en voetgangersbruggen. Zij maken de verbinding met en tonen ons de weg naar een ander stadsdeel van Oudenaarde, een andere omgeving en ook een nieuwe ontdekking. En bij ons neemt elk kind in zijn ontwikkeling op verschillende momenten in zijn leven figuurlijk telkens weer een brug. De nieuwe naam refereert ook aan ‘een brug slaan’, een hand reiken en verzoenen”, verklaart directeur Mieke Vanmaercke, die sinds drie jaar directeur is van de school.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.