15 wandel- en loopevenementen maken deel uit van Oudenaards Loopcriterium

De Leupeloop in Leupegem is één van de evenementen die deel uitmaken van het Oudenaards Loopcriterium.
Ronny De Coster De Leupeloop in Leupegem is één van de evenementen die deel uitmaken van het Oudenaards Loopcriterium.
Het stadsbestuur overkoepelt met het Oudenaards Loopcriterium de komende maanden vijftien verschillende wandel- en loopevenementen. Lopers en wandelaars verzamelen stempels en kunnen zo prijzen winnen. “Zo stimuleren we mensen om deel te nemen”, zegt sportschepen Peter Simoens (Open Vld).

Jaarlijks organiseren verenigingen en feestcomités in Oudenaarde tal van wandel- en loopevenementen. Het stadsbestuur wil deze initiatieven steunen en bundelt ze daarom onder de noemer ‘Oudenaards loopcriterium’. Dit jaar bestaat het Oudenaards loopcriterium uit maar liefst 15 wandel- en loopevenementen. Vanaf acht deelnames heb je recht op een mooie prijs. Stempelkaarten zijn te verkrijgen aan de start van de eerste 7 lopen of op de sportdienst (Rodelos 1, 9700 Oudenaarde).

Een apotheose en prijsuitreiking op woensdag 7 oktober 2020 in de stedelijke sporthal sluit het Oudenaards Loopcriterium af.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.