VIDEO: Losgekomen hooiwagen ramt drie auto’s

RV
Op sociale media zijn beelden opgedoken van een spectaculair verkeersongeval maandagochtend aan de Steenweg op Ravels in Oud-Turnhout. Een deel van een hooiwagen ramde er drie geparkeerde auto’s.

Het verkeersongeval gebeurde maandagochtend rond 9.15 uur. Een tractor passeerde met daarachter twee hooiwagens. Het achterste gedeelte van de combinatie kwam plotseling los en daverde richting de parking van bakkerij Selis. Daar ramde de hooiwagen drie geparkeerde wagens van klanten van de bakkerij. Ook een fiets deelde in de brokken. Bij het ongeval vielen gelukkig geen gewonden. Bij het ongeval sneuvelde ook een verlichtingspaal. Die heeft de snelheid van de hooiwagen afgeremd. Anders was de ravage wellicht nog groter geweest.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Coenraerds Nancy

  Amai , heb ik geluk gehad ... was daar iets voor die tijd !

 • Jim Broothaers

  Walter? Wat snelheid? Die reed max 25 @ 30.... met zulk gewicht tege 50kph zouden die wagens niet voldoende geweest zijn om de klap op te vangen.

 • Walter Mertens

  Idd als ge de snelheid bekijkt. En waar is de oplooprem of de veiligheidskabel. Zoveel € per hectare. Hoe meer hectares hoe meer kassa kassa

 • Cor Dierckx

  In die gemeente komt het niet zo nauw met de mobiliteit aan de twee centrum scholen komen ook dagelijks strowagens uitzonderlijk vervoer truck's en noem maar op doorgevlogen ondanks dan nog een snelheidsbeperking van 30 km/u en dat er dagelijks 600 kinderen passeren..

 • rudy jorissen

  daarom moet er in belgie ook keuringen komen op alle landbouw voertuigen