Reuzepas strijdt om Bednet-prijzen: “Wie wil ons nog een stem geven?”

De Bednet-foto van klas 2A van basisschool Reuzepas
Reuzepas De Bednet-foto van klas 2A van basisschool Reuzepas
De kinderen van klas 2A van basisschool Reuzepas in het Oud-Turnhoutse gehucht Oosthoven zijn in de running om de Bednet-wedstrijd te winnen. De klas die de meeste stemmen verzamelt, wint mooie prijzen.

Klas 2A van de Reuzepas nam eerder deze maand deel aan de nationale pyjamadag van Bednet. De kinderen deden dat om klasgenootje Kenzo een hart onder de riem te steken. “Kenzo heeft enkele maanden de klas moeten missen, maar dankzij Bednet kon hij de lessen blijven volgen, babbeltjes doen met de kinderen, meedoen met blad-steen-schaarcompetititie,... Gelukkig kan hij sinds kort terug naar school en liep de start dan ook supervlot”, klinkt het in de klas.

De kinderen maakten een foto. De klas waarvan de foto de meeste stemmen krijgt op de website van Bednet, wint mooie prijzen. De klas van Reuzepas stond lange tijd aan de leiding, maar werd ingehaald door een klas uit Bonheiden. “Het is dus een zeer spannende strijd geworden. We kunnen elke stem gebruiken.”

De kinderen van de klas deden al veel moeite om stemmen te ronselen. Zo werden briefjes verdeeld in Oud-Turnhoutse brievenbussen. Vlak voor het einde van de wedstrijd hopen ze ook nog op jouw stem. Stemmen op de foto van klas 2A van de Reuzepas kan via deze link.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.