Inbrekers teisteren Oud-Turnhout

Bollen

Inbrekers hebben het gemunt op de omgeving Oud-Turnhout. Sinds vrijdagnacht gebeurden er maar liefst drie inbraken op rij. Vermoedelijk gaat het om éénzelfde bende die op pad is in de omgeving.

Vrijdagnacht vond er een eerste inbraak plaats omstreeks 3 uur in de Burgemeester Van Loonstraat. Dieven raakte de woning binnen via de achterzijde, de buit is onbekend.

Zaterdagochtend om 10 uur is een inbraak vastgesteld op Wezelakkers. De bewoners waren niet thuis en de dieven raakten de woning binnen via een raam in de keuken. De buit is eveneens nog onbekend.

Zaterdagmiddag werd omstreeks 13 uur een derde inbraak vastgesteld in Oud-Turnhout. Op Hueven waren dieven via een raam aan de achterzijde de woning binnen geraakt. Ook hier is de buit nog niet bekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.