Chocolatier wil windmolen bouwen op grens van Turnhout en Oud-Turnhout

Illustratiefoto.
Photo News Illustratiefoto.
De gemeente Oud-Turnhout start een openbaar onderzoek nadat er aanvraag is ingediend met het oog op de bouw van een windmolen aan Beyntel. De aanvraag komt van Johan Meynendonckx die op bedrijventerrein Beyntel het bedrijf Meynendonckx Chocolatier runt. 

De windturbine zou gebouwd worden op een perceel aan Beyntel 18. Het openbaar onderzoek loopt van 29 januari tot en met 28 februari. De aanvraag kan tot die datum worden ingekeken op de dienst Omgeving van de gemeente Oud-Turnhout, of online geraadpleegd via het Omgevingsloket. 

Bezwaren kunnen tot 28 februari via het Omgevingsloket ingediend worden, of schriftelijk bij het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Oud-Turnhout. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Willem Van Kalsteren

  Wat je met chocolade allemaal wel niet kan kopen.

 • Geert Adriaensen

  Het zal toch nodig zijn vrees ik. Als iedereen alles op elektriciteit moet gaan doen...

 • Peeters Freddy

  Het zal zoals gewoonlijk bezwaren regenen.

 • Ludo Wouters

  Die windmolen zal er niet komen. Groen zal tegen stemmen want een windmolen is niet goed voor de vogels, en het heeft geen zicht in een gemeente. Groen is voor het milieu, maar niet in hun eigen hof.