Wegenwerken in drie fasen in Korbeek-Dijle

Werken aan de Stationstraat in Korbeek-Dijle zijn gestart.
Vertommen Werken aan de Stationstraat in Korbeek-Dijle zijn gestart.
In de Stationstraat in Korbeek-Dijle vinden er vanaf het begin van deze week tot 31 oktober wegenwerken plaats. Die gebeuren in drie fasen. 

In de eerste fase is de volledige Stationsstraat tussen 1 en 5 oktober volledig afgesloten. Er is tussen deze data helemaal geen verkeer mogelijk.

In de tweede fase zal de rechterzijde van de Kerkstraat vanaf 8 oktober aangepakt worden. De straat wordt afgesloten met uitzondering voor het plaatselijke verkeer. De omleiding loopt langs de andere kant van de Korbeekse Kerkstraat.

In de derde fase wordt de linkerzijde van de Kerkstraat vanaf 15 oktober onder handen genomen. De straat wordt afgesloten met opnieuw uitzondering voor het plaatselijke verkeer. De omleiding loopt langs de andere kant van de Korbeekse Kerkstraat.

Werken aan de Stationstraat in Korbeek-Dijle zijn gestart.
Vertommen Werken aan de Stationstraat in Korbeek-Dijle zijn gestart.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.