Tom Teck verlaat N-VA en gaat verder als onafhankelijke

Tom Teck stapt uit N-VA Oud-Heverlee
Vertommen Tom Teck stapt uit N-VA Oud-Heverlee
N-VA Oud-Heverlee moet het voortaan zonder gemeenteraadslid en voormalig schepen Tom Teck zien te stellen. Teck stapte uit de partij en zetelt verder als onafhankelijke. 

In onderling overleg hebben N-VA Oud-Heverlee en raadslid Tom Teck besloten om de samenwerking stop te zetten. Hierdoor zal Tom Teck vanaf nu als onafhankelijk raadslid zetelen. De beslissing werd genomen na overleg met het betrokken raadslid”, zegt N-VA-afdelingsvoorzitter Diana Bulens. “Tom had aangegeven dat hij een samenwerking niet meer zag zitten en uit het bestuur wou stappen. Dan kan je onmogelijk nog in naam van de N-VA in de gemeenteraad zetelen. Daarom scheiden hier onze wegen. We betreuren dit ten zeerste, maar voor de goede werking en de continuïteit van onze afdeling was dit de beste oplossing”, aldus Bulens.  De partij had Tom Teck nog gevraagd om zijn mandaat ter beschikking te stellen van de partij, maar daar ging hij niet op in.

Problemen

De partij wenst niet verder in details te treden over deze beslissing. “Zoals in elke afdeling of vereniging zijn er wel eens problemen, maar uiteindelijk praat je die uit en trek je op het einde terug allemaal aan één zeel, wat je persoonlijke ambities ook mogen zijn. Dat bleek niet meer te lukken. We gaan nu verder met onze ploeg. We wensen Tom oprecht te bedanken voor zijn inzet van de voorbije jaren. Ik wens hem echt het beste toe”, aldus Bulens.

Niet alleen voormalig lijsttrekker Teck verlaat het schip van de N-VA, ook partijsecretaris An Geets, voormalig gemeenteraadslid Jarne Robrechts en voormalig OCMW-raadslid Katty Mommaerts dienden hun ontslag in.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.