Stem mee voor energiebesparing in Oud-Heverlee

De gemeente Oud-Heverlee heeft twee projecten ingediend om energie te besparen. De gemeente wil nieuwe beglazing voor GBS De Letterberg en een efficiënte stookinstallatie voor de bib van Haasrode. 

Het Vlaams Energieagentschap lanceerde begin mei de oproep 'stroomversnellers'. Gemeentebesturen konden projectvoorstellen indienen rond de thema’s energie-efficiëntie, elektrische mobiliteit, groene warmte en groene stroom.

Ook Oud-Heverlee diende twee projecten in: nieuwe beglazing voor GBS De Letterberg en een efficiënte stookinstallatie voor de bibliotheek van Haasrode. 

Het is nu aan de inwoners om te stemmen voor de projecten. Als een procent deze projecten steunt, kunnen ze tot achtduizend euro aan subsidies verzamelen.

Alle informatie vindt u op www.stroomversneller.be

Oud-Heverlee gaat voor energiebesparing en liet eerder al zonnepanelen plaatsen op de daken van gemeentelijke gebouwen. repro Vertommen
Vertommen Oud-Heverlee gaat voor energiebesparing en liet eerder al zonnepanelen plaatsen op de daken van gemeentelijke gebouwen. repro VertommenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.