Quant.be wandelt 1.600 euro bij elkaar voor Rode Neuzen Dag

Rode Neuzen dag met Quant.be en Be Ip
Vertommen Rode Neuzen dag met Quant.be en Be Ip
Voor Rode Neuzen Dag liep en wandelde communicatiebedrijf Quant.be uit Heverlee onlangs 1.600 euro voor het goede doel bij elkaar. Ze legden tijdens een stevig uit de kluiten gewassen wandeling door het Meerdaalbos in Oud-Heverlee gezamenlijk meer dan 300 kilometer af. Ook zusterbedrijf Be Ip, een leverancier van telecommunicatieapparatuur, deed een duit in het zakje.

“We zijn zeer fier op ons team dat deze afstand van meer dan 300 kilometer liep of wandelde voor het goede doel en dat op een kleine drie uur tijd. We bedankten ook Sobelvin and Van Den Berge Quality Food Services Cortoos voor hun steun aan ons”, klonk het bij Quant.be, gevestigd in de Interleuvenlaan. 

Quant.be en Be Ip,  dat dit jaar al tien jaar bestaat, schonken drie euro per gewandelde kilometer. Na de geleverde inspanningen werd het evenement voor het goede doel feestelijk afgesloten met een leuke barbecue.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.