Oktoberfeest voor zestigplussers

De Roosenberg in Oud-Heverlee
Vertommen De Roosenberg in Oud-Heverlee
Onder de naam 'Oktoberfeest' biedt het gemeentebestuur op 4 oktober aan alle zestigplussers een gezellige ontspannings- en ontmoetingsnamiddag aan in GC De Roosenberg.

De aanwezigen kunnen luisteren naar het repertoire van liedjes en anekdotes van Marc Dex. Swingen doen ze op de muziektonen van 'The Wigs', een live-coverband die muziek brengt van de jaren '50, '60, '70 tot nu. Daarnaast is er voldoende tijd om gezellig bij te praten.

De toegang is gratis. Taart en broodjes worden er aangeboden door het gemeentebestuur. Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen.

Moeilijkheden om ter plaatse te geraken? Contacteer dan het OCMW op het nummer 016/38.88.90 om samen een oplossing te zoeken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.