Nog tot december éénrichtingsverkeer in de Beekstraat

De wegenwerken in Sint-Joris-Weert beheersten jaren het plaatselijke leven, ook in de Leuvensestraat dat een kruispunt heeft met de Beekstraat, was dat zo.
Vertommen De wegenwerken in Sint-Joris-Weert beheersten jaren het plaatselijke leven, ook in de Leuvensestraat dat een kruispunt heeft met de Beekstraat, was dat zo.
Als gevolg van wegenwerken in de Beekstraat in Sint-Joris-Weert kan er in diezelfde straat nog tot einde november slechts in één richting gereden worden. Er werd een plaatselijke omleiding voorzien.

De werken vinden er nog enkele weken plaats omdat er een werfzone voor wegenwerken met een permanente kraan en met een laad- en losplaats werden ingericht door de BVBA Gebroeders Engelen uit Laakdal.

In de Beekstraat vanaf het kruispunt met de Kauwereelstraat tot het kruispunt met de Pastoor Tilemansstraat. Er wordt tot en met 30 november een omleiding voorzien via de Beekstraat, de Stationsstraat, de Kauwereelstraat en de Beekstraat. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.