Huidig en toekomstig burgemeester vieren eeuweling Eugène

Eugène uit Blanden is 100 jaar geworden, Adri Daniëls (links) en Bart Clerckx brachten hem een bezoek.
Vertommen Eugène uit Blanden is 100 jaar geworden, Adri Daniëls (links) en Bart Clerckx brachten hem een bezoek.
Eugène Renoir uit Blanden werd onlangs een eeuw oud, dat konden huidig en toekomstig burgemeester Adri Daniëls en Bart Clerckx (CD&V) niet zomaar laten voorbij gaan. Ze brachten hem thuis een bezoek, sloegen een praatje met hem en feliciteerden hem met zijn verjaardag.

De drie hadden ongetwijfeld elkaar veel te vertellen zeker gezien Eugène tijdens zijn actieve leven ingenieur was van beroep en hij zich tussendoor bezig hield met het verzamelen van kunst. Hij heeft ondertussen zijn collectie schilderijen geschonken aan het Musée Art Présent Passé Louvain-la-Neuve ASBL. Eugène woont trouwens in één van de oudste huizen van Blanden, het oude molenhuis op de Naamsesteenweg en is nog zeer goed te been.

Adri Daniëls is nog burgemeester tot eind 2020, huidig schepen van ondermeer financiën, cultuur en senioren Bart Clerckx  neemt het begin 2021 van hem over. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.