Groen plant 21 ‘compensatiebomen’

De Torenvalk heet iedereen welkom in het bos. De partij Groen zal er binnenkort nog enkele aan toevoegen.
Foto Vertommen De Torenvalk heet iedereen welkom in het bos. De partij Groen zal er binnenkort nog enkele aan toevoegen.
Groen Oud-Heverlee beloofde net voor gemeenteraadsverkiezingen midden oktober dat ze voor elke kandidaat op de Groene lijst een boom zou planten. Dit als kleine compensatie voor al dat papieren publiciteitsgeweld dat met verkiezingen gepaard gaat.

Op 8 december is het zo ver, dan gaan hun 21 bomen de grond in op verschillende locaties in Oud-Heverlee. Wil je hen hierbij een handje toesteken? Laat het hen zeker weten via www.facebook.com/groen.oudheverlee/

De vier andere deelnemende partijen gingen ook bomen ter compensatie planten, zodat er in totaal 105 bomen geplant zouden worden. Wanneer dat bij hen plaats zal vinden, is nog niet geweten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.