Glasbollen verhuisd naar veiligere plaats

De glasbollen ter hoogte van het kinderdagverblijf in Vaalbeek zijn verplaatst naar de parking aan het gemeentehuis. Dit voor de veiligheid van vele kindjes te waarborgen die vlakbij naar een kinderdagverblijf trekken.

De glasbollen aan het kinderdagverblijf in Vaalbeek, gelegen in de Grezstraat11 zijn verplaatst naar de parking helemaal achteraan rechts van het gemeentehuis, in de Gemeentestraat 2. Deze glasbollen stonden aan de ingang van het kinderdagverblijf, een locatie waar dagelijks erg kleine kinderen voorbij komen. Gezien er regelmatig glasscherven op de grond lagen en er reeds meerdere keren een kindje was gevallen met al dan niet ernstige verwondingen, heeft het bestuur beslist om de containers te verplaatsen.

De recent vernieuwde glascontainers in de Bogaerdenstraat in Oud-Heverlee en de Stationsstraat in Sint-Joris-Weert werden onlangs ook in gebruik genomen. Het gemeentebestuur doet een warme oproep om de omgeving rond de glasbollen schoon te houden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.