Dulst lanceert Wine for Life!

Marc Dulst in zijn gelijknamige zaak.
Foto Vertommen Marc Dulst in zijn gelijknamige zaak.
Dulst wijn uit Blanden bestaat al een kwarteeuw. Dat vieren ze met een ludieke actie. Tot eind maart ontvangt elke particuliere klant per aankoopschijf van vijftig euro een kraslot Wine for Life. Het winnend kraslot krijgt tien jaar lang gratis wijn.

Bovendien ontvangen de bewoners van huisnummer 25 in 25 gemeenten in Vlaams-Brabant waarvan de straten beginnen met één van de letters van “Dulst” eerstdaags een kraslot in de brievenbus. Ook zij maken kans op tien jaar kwalitatieve wijnen. De kanshebbers op deze prijs worden op 31 maart 2019, tijdens de jaarlijkse lentedegustatie, uitgenodigd. Een onschuldige hand zal dan bepalen wie de Wine for Life wint.

Deelnemen is erg eenvoudig door drie vakjes te krassen. Ziet men drie keer het huidige logo van Dulst, dan is de eigenaar van het kraslot één van de 25 kanshebbers. Zijn het oude logo’s van Dulst, dan is dit geen winnend kraslot. Vervolgens dient er nog een meerkeuzevraag beantwoord te worden. De actie loopt vanaf woensdag 13 februari tot en met woensdag 27 maart.

Dulst lanceert Wine for Life! Zaakvoerder Marc Dulst en medezaakvoerster Fabienne
Stefan Van de Weyer Dulst lanceert Wine for Life! Zaakvoerder Marc Dulst en medezaakvoerster Fabienne

Maandelijks zal de winnaar een wijnpakket, ter waarde van 40 euro, inclusief BTW, ontvangen. Dit met de allerlaatste ontdekkingen, bestsellers of nieuwigheden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.