Dropping voor het goede doel

Illustratiebeeld dropping
PATRICK VERTOMMEN Illustratiebeeld dropping
De chiro van Blanden organiseert op zaterdag 23 februari een dropping voor het goede doel. De ingezamelde gelden gaan integraal naar de Antwerpse jeugdwerkorganisatie Gekkoo. 

Er is een kleine tocht van vijf kilometer voorzien en een grote tocht met een lengte van zeven kilometer. De kindertocht voor de allerjongsten zal drie kilometer lang zijn. Onderweg zullen er eet- en drankstandjes staan om lekker op te warmen. Honden zijn toegelaten!

Inschrijven kan via lieze.dierckx@hotmail.com, het kost per persoon vijf euro. Betalen gebeurt ter plaatse. “Vergeet zeker het uur niet te vermelden waarom jullie graag willen vertrekken en eventueel een groepsnaam”, klonk het bij de Blandense chiro. 

Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die vrijetijdsactiviteiten met meerwaarde organiseert voor kinderen en jongeren. Daartoe behoren onder andere speelpleinen, vakantiekampen en een speelwerking op woensdagnamiddag. Meer informatie op www.gekkoo.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.