Collectie Tinted ter ere van vijf jaar juwelenwinkel Lasso

Sofie Demaret en Sanne Trekker, met speciale collectie Tinted voor vijf jaar lasso.
Vertommen Sofie Demaret en Sanne Trekker, met speciale collectie Tinted voor vijf jaar lasso.
Juwelenwinkel Lasso in de Parijsstraat in Leuven bestaat al vijf jaar, dit konden uitbaatsters Sanne Trekker uit Blanden en Sofie Demaret uit Kessel-Lo uiteraard niet ongemerkt laten vooruit gaan. In hun eigen stijl ontwikkelden ze een nieuwe collectie die ze “Tinted” doopten. Bij Lasso gaan ze prat op hanggemaakte, minimalistische maar exclusieve juwelen. 

Trekker is juweelontwerpster en edelsmid sinds 2005. De juwelen die ze maakt zijn uitsluitend vervaardigd uit edelmetalen, soms in combinatie met (half)edelstenen. Haar werk kan je omschrijven als sober en elegant met een verrassend detail. In het verleden begon ze een duotentoonstelling met edelsmid Sofie Demaret en werkten ze nauw samen tot de winkel in het centrum van Leuven het levenslicht zag. Na vijf jaar zitten ze nog vol ideetjes die ze willen omzetten in mooie creaties.

 Onlangs steunden ze Pin for Life, een actie van enkele leerlingen van het tweede leerjaar van GBS De Lijsterboom in Blanden. De kinderen mochten hun pins voor hun zaak aan de man brengen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.