Bib in Haasrode uitzonderlijk weekje gesloten

Illustratiebeeld bibliotheek De Roosenberg waar de lezers van de bib van Haasrode een weekje terecht kunnen.
Nick Dierickx Illustratiebeeld bibliotheek De Roosenberg waar de lezers van de bib van Haasrode een weekje terecht kunnen.
De bibliotheek van Haasrode in de Armand Verheydenstraat is gesloten vanaf zaterdag 26 januari tot en met zaterdag 2 februari. Dit als gevolg van infrastructuurwerken aan de verwarming. De uitleenuren worden verschoven naar de Bibliotheek Roosenberg.

Indien er tijdens deze periode boeken moeten worden teruggegeven, dan wordt er op de vervaldag geen boete aangerekend en wordt de nieuwe vervaldag één week vooruit geschoven.

De vaste en minder vaste bezoekers kunnen uitzonderlijk op de eerste verdieping in bibliotheek Roosenberg aan de Zoete Waters terecht. Er zal daar steeds een medewerker beschikbaar zijn tijdens de reguliere openingsuren. Vanaf maandag 4 februari kan iedereen opnieuw terecht in de bibliotheek van Haasrode. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.