VIDEO. Flight 90 zoekt ‘hersteller’ van mengpaneel

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Op de Facebook-pagina van de populaire discotheek Flight 90 is een filmpje verschenen met een nogal dubbelzinnige tekst. Volgens de uitbaters heeft iemand een mengpaneel uit de zaak meegenomen voor een herstelling, al moet er uiteraard tussen de lijnen gelezen worden.

De feiten dateren al van vorige week donderdag 8 november, maar de discotheek brengt het incident nu pas zelf naar buiten. “De persoon in het filmpje is de mengpanelen komen halen voor een herstelling”, luidt het bericht. “Jammer genoeg zijn we zijn contactgegevens kwijtgespeeld. Hierdoor kunnen we de persoon niet vragen wanneer het mengpaneel terugkomt.” De gedragingen van de ‘hersteller’ in het filmpje laten uiteraard anders uitschijnen.

“Zonder dit mengpaneel zijn onze deejays technisch werkloos, waardoor we de installatie graag zo snel mogelijk terug hebben”, gaat het verder. “We hebben het dan ook nodig om opnieuw een feestje te kunnen bouwen.” 

De bekende dancing zette de bewakingsbeelden online
Screenshot De bekende dancing zette de bewakingsbeelden online1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jan van gucht

    waarom moeten wij de politie hun werk doen ?