Politie trekt 12 rijbewijzen in bij flitscontroles

Mozkito

De verkeerspolitie van de zone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) heeft bij snelheidscontroles in Merchtem en Opwijk 12 rijbewijzen ingetrokken. De controles vonden dinsdag plaats tijdens de avondspits. Eerst werd postgevat op de Steenweg in Mazenzele waar 303 voertuigen op snelheid werden gecontroleerd. 106 bestuurders reden te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 102 kilometer per uur in een zone 50. De agenten trokken hier 3 rijbewijzen in.

Vervolgens werden 218 wagens geflitst op de Brusselsesteenweg in Merchtem, waar ook een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur van kracht is. Hier reden 147 bestuurders te snel. De snelste bestuurder reed hier 124 kilometer per uur. Hij mocht zijn rijbewijs meteen afleveren, samen met nog 8 andere bestuurders. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.