Mazels Toneel brengt komedie ‘Taxi Taxi’ op de planken

De acteurs van Het Mazels Toneel
Mozkito/Het Mazels Toneel De acteurs van Het Mazels Toneel
De acteurs van het Mazels Toneel brengen nog tot 23 maart de komedie ‘Taxi Taxi’ op de planken. De toneelvereniging maakt voor het eerst gebruik van de gloednieuwe zaal De Kersenpit in Mazenzele-Dorp. 

‘Taxi Taxi’ werd geschreven door Ray Cooney en wordt geregisseerd door Marleen De Meersman. De komedie brengt het verhaal van taxichauffeur John die een dubbelleven leidt. Hij is gehuwd met Marleen maar hij woont ook samen met Vera. En die aparte situatie veroorzaakt flink wat hilariteit.

De acteurs van dienst zijn Frank Gillijns, Guy Biesemans, Heidi Verhaevert, Nathalie Vermoesen, Christoph De Smedt, Daan Dieleman, Erik Bosmans, Geert Vandeperre, An Verhaevert en Hadewijch Vandeputte. De opbrengst gaat naar het jeugdlokalenproject van jeugdbeweging Heiveld.

De voorstellingen hebben plaats op 13, 16,, 22 en 23 maart, telkens om 20 uur. Op zondag 17 maart is begint de voorstelling om 15 uur. Meer info op www.hetmazelstoneel.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.