Man gooit drugs uit raam tijdens achtervolging en kan politie afschudden

Mozkito
Een man is donderdagavond aan de politie kunnen ontkomen na een helse achtervolging. Zijn passagier werd onderweg uit de wagen gezet. Uit de auto werden verpakkingen cocaïne gegooid. De bestuurder wordt opgespoord.

Agenten van de politiezone AMOW wilden donderdagavond een wagen aan de kant zetten voor een verkeerscontrole. “Maar het voertuig nam de vlucht en de bestuurder beging verschillende verkeersovertredingen”, zegt Carol Vercarre, woordvoerster bij het parket Halle-Vilvoorde. Volgens getuigen negeerde de man onder andere een rood verkeerslicht aan het kruispunt van de Ringlaan met de Fabriekstraat om vervolgens verder te rijden richting de Flight. “De passagier stapte uiteindelijk uit, maar de bestuurder zelf reed verder”, vervolgt Vercarre. “Onderweg werden verschillende zaken uit de auto gegooid waaronder een kous met voor 26 gram aan pacsons cocaïne. De bestuurder kon uiteindelijk met zijn wagen ontkomen en wordt opgespoord. De passagier mocht beschikken.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.