Kloosterstraat krijgt nieuwe riolering (en de werken starten op 8 januari)

Kloosterstraat
Google Streetview Kloosterstraat
In de Kloosterstraat in Opwijk wordt vanaf 8 januari de riolering vernieuwd.

De oude riolering in de Kloosterstraat is versleten en wordt opgespoten. De aannemer zal daarom aan de andere zijde van de rijweg een nieuwe riolering aanleggen. De fundering van de weg langs de onpare zijde blijft behouden en kan gebruikt worden door het verkeer. De toplaag in asfalt wordt nadien over de hele breedte hersteld.

De aannemer start op 8 januari met het sleufwerk ter hoogte van de Karenveldstraat. Het woonzorgcentrum De Oase blijft tot 20 januari bereikbaar vanaf het centrum. Nadien wordt een aparte toegang voorzien via de Karenveldstraat. Vanaf 20 januari wordt de rijweg geasfalteerd.

De buurtbewoners krijgen de raad om hun wagen tijdens de werkuren buiten de werfzone te parkeren. Na de werkuren blijven alle woningen normaal bereikbaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.