Brandende auto zet loods in lichterlaaie

De brandweer kreeg de vlammen snel onder controle.
Mozkito De brandweer kreeg de vlammen snel onder controle.
In de Ringlaan in Opwijk heeft een felle brand vanmiddag een loods in de Ringlaan beschadigd. In de loods stond een auto geparkeerd die om een nog onbekende reden vuur had gevat.

De brand werd rond 14.30 uur opgemerkt toen er vanuit het gebouw een dikke rookpluim vrij kwam. De vlammen bedreigden ook een garage en een woning in de buurt. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle zodat de schade al bij al beperkt bleef. “Hoe het vuur kunnen ontstaan is, weten we niet”, zegt brandweercommandant Michel Carlé. “In de loods stond een Citroen C3 geparkeerd en die stond in lichterlaaie.”

Bij de brand vielen geen gewonden. In de Ringlaan zijn momenteel werken aan de gang waardoor de straat er met een bulldozer is afgesloten. De brandweerploegen moesten daardoor een omweg maken vooraleer ze op de brand aankwamen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.