Sibarelle Fashion opent op vroegere stek ceremoniekledij Verovan

Evelyn Buyse en Bart Van Waeyenberge openen hun kledingwinkel Sibarelle Fashion in het voormalige pand van ceremoniekledijzaak Verovan.
Joke Couvreur Evelyn Buyse en Bart Van Waeyenberge openen hun kledingwinkel Sibarelle Fashion in het voormalige pand van ceremoniekledijzaak Verovan.
Er waait een nieuwe wind in het bekende gebouw op de hoek van de Hoogstraat en Meulebekesteenweg. Verovan, gespecialiseerd in ceremonie- en feestkledij, heeft na 33 jaar de deuren gesloten. De zaak heet voortaan Sibarelle Fashion en wordt uitgebaat door Bart Van Waeyenberghe (45) en Evelyn Buyse (43).

Zij komen niet onbeslagen op het ijs. Evelyn heeft acht jaar schoenenwinkel Zazine in Ingelmunster uitgebaat. “Daarna heb ik even gewerkt als opvoedster, maar de zin om opnieuw in deze sector te werken, was te groot”, vertelt ze. “Anderhalf jaar geleden stootten we op dit pand en hoorden we van de plannen van de vorige eigenaars om ermee te stoppen. Met Sibarelle Fashion – genoemd naar mijn moeder Simonne, man Bart en kinderen Sharice en Pavel – gaan we voor een totaalconcept voor vrouwen. Hier kunnen ze volledig gekleed terug buiten komen. We willen het aanbod wekelijks vernieuwen en gaan voor een combinatie van betaalbare kledingstukken en merkkledij.” 

Een andere grote troef van Sibarelle wordt de eigen kledinglijn. “We ontwerpen onder die naam zelf onze kleren en laten die in een confectiebedrijf maken”, zegt Bart. “We hebben alles zelf in handen en willen op de komende modetrends anticiperen.” Er is ook een aanbod schoenen en mannenhemden beschikbaar.

Sibarelle opent binnenkort een eigen webshop op www.sibarelle.com, waar zeventig tot tachtig procent van het aanbod in de winkel te koop zal zijn. Sibarelle is open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 uur en van 13.30 tot 18 uur. Op zaterdag is de zaak open van 10 tot 18 uur en elke tweede zondag van de maand van 10 tot 13 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.