Na ongeval met elektrische fiets: man (63) nog altijd in coma

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Stationsstraat met de Nieuwstraat in Oostrozebeke.
Google Streetview Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Stationsstraat met de Nieuwstraat in Oostrozebeke.
Het blijft voor de familie van Luc Deforche bang afwachten hoe hij eraan toe zal zijn wanneer hij uit zijn kunstmatige coma ontwaakt. De 63-jarige Oostrozebekenaar kreeg twee hersenbloedingen na een zwaar fietsongeval op 17 september. 

Luc Deforche was die bewuste dag op boodschap voor zijn bejaarde moeder. Met zijn elektrische fiets draaide hij vanuit de Stationsstraat links de Nieuwstraat in. De bestuurder van een BMW die in dezelfde richting reed, was verrast door het manoeuvre en reed de fietser aan. Deforche kwam kwalijk ten val op de linkerzijde van zijn hoofd. Vrij snel na zijn aankomst in het ziekenhuis werd de man in een kunstmatige coma gebracht. Aanvankelijk verkeerde hij in levensgevaar maar zijn toestand is intussen al een tijdje stabiel.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • wim vermeiren

    Elektrische fietsen.... een pest op de baan. Daar gaan nog héél veel ongevallen mee gebeuren. Desondanks wens ik het slachtoffer veel beterschap toe uiteraard!