Landbouwer in levensgevaar na ongeval
tijdens afbraakwerken van serres

Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorg toegediend.
Danny Sagaert Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorg toegediend.
Een 56-jarige landbouwer uit de streek van Perulwez (Henegouwen) is vrijdag kort na de middag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een bizar ongeval. Dat gebeurde langs de Vlasstraat in Oostrozebeke.

De man was samen met enkele vrienden naar Oostrozebeke afgezakt om er de serres af te breken van een landbouwer die met zijn activiteit was gestopt. Het gezelschap had een grote aanhangwagen bij, getrokken door een tractor, om het afgebroken serremateriaal te vervoeren. De verkoper van de serres was een tijd bij de afbraak aanwezig en had het gezelschap gewaarschuwd dat hun manier van inladen volgens hem niet veilig was. Kort nadat de man was weggegaan, deed zich het ongeval voor.

Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend.
Danny Sagaert Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend.

Kritiek

De woorden van de landbouwer uit Oostrozebeke bleken helaas profetisch. De lading begon plots te schuiven waardoor het slachtoffer met het hoofd gekneld raakte. In een poging om hem te bevrijden, lieten zijn vrienden prompt de aanhangwagen kippen. Intussen snelden ook de hulpdiensten ter plaatse. Het slachtoffer kreeg de dringendste zorg toegediend, maar verkeerde in kritieke toestand op het moment dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend.
Danny Sagaert Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.