Cascade pakt opnieuw uit met (de) Winterstrand(t)

Het Winterstrand(t) is elk jaar een exotisch feestje in winterse tijden.
Henk Deleu Het Winterstrand(t) is elk jaar een exotisch feestje in winterse tijden.
De vzw Cascade pakt naar jaarlijkse gewoonte op zaterdag 28 december opnieuw uit met zijn Winterstrand(t). Vanaf 16 uur kan iedereen terecht op het plein tussen de post en de kerk, waar een gezellige winterbar in exotische sfeer werd ingericht.

De organisatie voorziet parasols, cocktails, een klein zandstrand, ligstoelen, sfeerverlichting, een jacuzzi, zwoele muziek en een tent. Omdat exotische sfeer en winterse temperaturen niet altijd goed samen gaan, voorziet de vzw ook enkele strategisch geplaatste vuurkorven. De keuze voor de periode tussen kerst en Nieuwjaar was volgens de organisatie evident, omdat er anders niet veel aanbod is. Een gelegenheids-deejay zorgt voor ambiance. Langskomen kan tot omstreeks 1 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.