Wie zag Patrick Van Steenkiste (69) uit Hertsberge?

Patrick Van Steenkiste.
RV Patrick Van Steenkiste.
Politie en parket zijn op zoek naar de 69-jarige Patrick Van Steenkiste uit Hertsberge, bij Oostkamp. De zestiger vertrok dinsdagavond uit zijn woning in de Sparrendreef en is sindsdien spoorloos. “We hebben echt geen enkel aanknopingspunt”, zegt zijn zoon.

Patrick Van Steenkiste werd dinsdag volgens de politie omstreeks 18.15 uur voor het laatst gezien bij hem thuis. Nadien ontbreekt elk spoor. “We hebben echt geen enkel aanknopingspunt”, reageert de zoon van Patrick. “Mijn vader was alleen op het moment dat hij vertrok. Mijn moeder was niet thuis. We hebben dus geen idee wat er gebeurd is. Hij was ook perfect gezond.”

Donderdagnamiddag werd een opsporingsbericht verspreid voor de Hertsbergenaar. De man is 1,82 meter lang en normaal gebouwd. Hij heeft kort, grijsbruin haar en een grijze stoppelbaard. Patrick draagt ook een bril met rond, donkerkleurig montuur. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een bruine broek, een bruine trui, een wit hemd met fijne strepen, bruine hoge schoenen, een zwarte jas, een pet en zwarte handschoenen.

Wie Patrick Van Steenkiste gezien heeft of weet waar hij zich bevindt, kan contact opnemen met de politie op het gratis telefoonnummer 0800/30.300 of via mail op het adres opsporingen@police.belgium.eu.