Westkantstraat vanaf maandag afgesloten voor het verkeer

De Westkantstraat in Ruddervoorde.
Google Street View De Westkantstraat in Ruddervoorde.
De Westkantstraat in Ruddervoorde wordt vanaf maandag enkele weken afgesloten voor rioleringswerken. Zowel autoverkeer als fietsers moeten een omleiding volgen.

De Westkantstraat aan de kant van de Torhoutsestraat wordt over de hele breedte uitgebroken om een verbinding te kunnen maken tussen de grachten langs de straat en de beek in de weilanden. Het regenwater zal op die manier niet langer in de vuilwaterriool terecht komen. De werken lopen uiterlijk tot 21 juni. Auto’s en vrachtwagens moeten in die periode een omleiding volgen via de Torhoutsestraat en Reigatstraat. De gemeente vraagt uitdrukkelijk die route te gebruiken in het belang van de verkeersveiligheid langs de Vliegend-Paardstraat en Vrijlatenstraat. Ook fietsers kunnen tijdens de werken niet door en worden omgeleid via de Torhoutsestraat en Vrijlatenstraat of Westmolenstraat en Groenstraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.