VIDEO. Zware brand vernielt woning in renovatie langs Scharestraat

In de Scharestraat in Oostkamp heeft woensdagmorgen een zware brand gewoed in een woning in renovatie. Het huis is volledig verwoest.

Het vuur brak even na 7 uur uit en ging gepaard met flink wat rookontwikkeling. De brandweerposten van Oostkamp en Torhout snelden ter plaatse en hadden meer dan de handen vol met het blussen van de hevige brand. Na een klein uurtje hadden de brandweerlieden de situatie onder controle. De schade in de woning is enorm. Over de oorzaak van de brand bestaat geen volledige duidelijkheid. Volgens de brandweer was er wel geen kwaad opzet in het spel. In de woning zijn momenteel grote renovatiewerken aan de gang. Mogelijk ging daarbij iets mis. Bij het uitbreken van de brand waren de eigenaars niet aanwezig. Ze waren danig onder de indruk en werden ter plaatse opgevangen door de hulpdiensten. De Scharestraat was tijdens de interventie van de brandweer afgesloten voor het verkeer tussen de Proosdijstraat en Waterstraat.

De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.
JVM De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.
De schade in de woning is enorm.
JVM De schade in de woning is enorm.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.