Verlichtingspaal staat pal voor garage, maar bouwheer belooft probleem tijdig op te lossen

De paal lijkt de bewoners ernstig te hinderen, maar het huis is nog in aanbouw en tegen de oplevering zou het probleem opgelost moeten zijn.
SDVO De paal lijkt de bewoners ernstig te hinderen, maar het huis is nog in aanbouw en tegen de oplevering zou het probleem opgelost moeten zijn.

Opvallend beeld uit de Sint-Blasiusstraat in Waardamme, bij Oostkamp. Een verlichtingspaal lijkt er te zijn neergezet pal voor de garage van een woning. De eigenaar hoeft evenwel niets te vrezen, want de paal wordt dit najaar weggehaald van voor z'n huis dat nog volop in aanbouw is. "Bij het aanvragen van de bouwvergunning waren wij op de hoogte dat de lantaarnpaal zou moeten weggehaald worden op onze kosten", verduidelijkt Nancy Meuleman, zaakvoerster van bouwheer Meuleman Vastgoed. "De voetpaden moeten nog worden uitgebroken en worden verhoogd, zodat de kopers in hun garage zullen kunnen rijden. Van die werken zullen we gebruik maken om de paal te verplaatsen tussen beide woningen zodat deze niemand hindert. De oplevering is voorzien voor eind dit jaar. Binnenkort zullen we de aanvraag indienen om de paal te verplaatsen, zodat tegen dan alles in orde is. De eigenaars zullen nooit hinder ondervinden." (MMB/SDVO)