Vanaf volgende week nieuwe fase in werken rond Kampveld: Breeweg en Papenvijversstraat langs één kant afgesloten

De Breeweg en Papenvijversstraat worden afgesloten.
Google Street View De Breeweg en Papenvijversstraat worden afgesloten.
De werken in de buurt van industrieterrein Kampveld in Oostkamp gaan volgende week een nieuwe fase in. De Breeweg en Papenvijversstraat zullen maar langs één kant bereikbaar zijn.

Vanaf maandag start de aannemer met de aanleg van een gescheiden rioolstelsel in de Papenvijversstraat. De zone tussen de Hertsbergsestraat en Breeweg wordt verbreed tot 5,5 meter om het in- en uitrijden van de Papenvijversstraat veiliger te maken. Er wordt ook een nieuw wegdek in beton aangelegd. “We kiezen voor snelhardende beton. Dat heeft een kortere droogtijd van enkele dagen in plaats van vier weken”, klinkt het bij de gemeente. “Het is een extra kost, maar die is te verantwoorden omdat we zo de hinder voor de omwonenden en weggebruikers kunnen beperken in tijd.” 

Tijdens de werken zullen de Breeweg en Eikelingen alleen bereikbaar zijn vanaf de Proosdijstraat. De Papenvijversstraat is dan alleen toegankelijk vanuit de Nijverheidsstraat. In de Hertsbergsestraat blijft verkeer mogelijk. Het verkeer richting Hertsberge moet voorrang verlenen aan het verkeer dat richting Oostkamp wil rijden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.