ParkPop maakt volledige affiche bekend: Channel Zero, Bent Van Looy en DJ’s Kobe Ilsen & Viktor Verhulst komen naar het Beukenpark

ParkPop lokte vorig jaar 17.000 bezoekers.
SDVO ParkPop lokte vorig jaar 17.000 bezoekers.
Het ParkPopComité heeft de volledige affiche bekendgemaakt voor de 18de editie van het gratis festival ParkPop in Oostkamp. Onder meer Channel Zero, Bent Van Looy en DJ’s Kobe Ilsen en Viktor Verhulst komen in het weekend van 17 en 18 augustus naar het Beukenpark.

Het weekend van ParkPop gaat op 16 augustus naar goede gewoonte opnieuw van start met de ParkPop-quiz. Vorig jaar liepen de inschrijvingen als een trein en was de quiz in een mum van tijd uitverkocht. Op zaterdag staan verschillende tributebands en metalgroepen op de affiche. Headliner is Channel Zero, maar ook Red Zebra, Belgian Asociality, de Amerikaanse groep Tragedy, de Britten van Kings of Leon en het Franse Fuzz Tops zullen op zaterdag wellicht al heel wat volk lokken. Op zondag wordt de festivaldag geopend door the Crazy Disco Show: een band voor de allerkleinsten. Verder komen Tinne & The Oltmans, Bent Van Looy, de U2-coverband L.A. Vation en The Dirty Daddies het beste van zichzelf geven. ParkPop wordt dit jaar afgesloten door Viktor Verhulst en Kobe Ilsen. Zij vormen sinds vorig jaar een DJ-duo. Vorig jaar trok het gratis festival liefst 17.000 bezoekers aan. De organisatie hoopt minstens in de buurt te komen van dat record.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.