Op- en afrit E40 maand lang afgesloten voor het plaatsen van verkeerslichten

De op- en afrit van de E40 richting Brussel zijn afgesloten.
JVM De op- en afrit van de E40 richting Brussel zijn afgesloten.
De op- en afrit van de E40 in Oostkamp zijn vanaf maandag in de richting van Brussel volledig afgesloten voor het verkeer. Aan de kant van de Hertsbergsestraat  worden verkeerslichten geplaatst om de verkeersveiligheid rond de snelweg te verhogen. De werken zullen een maand duren.

Bestuurders die richting Brussel moeten, kunnen de oprit in Beernem nemen of de E40 oprijden richting Oostende en vervolgens via de verkeerswisselaar richting binnenland draaien. Verkeer dat uit Oostende komt en normaal in Oostkamp afrijdt, kan keren in Beernem of de E403 tot in Ruddervoorde nemen. De Hertsbergsestraat tussen Oostkamp en Hertsberge blijft wel open. Het verkeer wordt er geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De snelheid zal er beperkt zijn tot 30 km/uur en (vracht-)wagens moeten er achter de fietsers blijven. De werken duren normaal tot vrijdag 25 oktober. Bij slecht weer of andere onverwachte omstandigheden kan die einddatum wel nog opschuiven.

30 km/uur en (vracht-)wagens moeten er achter de fietsers blijven.
JVM 30 km/uur en (vracht-)wagens moeten er achter de fietsers blijven.
Het verkeer in de Hertsbergsestraat wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten.
JVM Het verkeer in de Hertsbergsestraat wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Wildemauwe

    Gisteren er gepasseert er is nog niet veel gedaan enkel op het fietspat richting lodi wordt er gewerkt zal veeeeeel langer duren dan 20 Werdagen