Oostkampse studenten kunnen ook tijdens tweede zit terecht in bibliotheek en Ter Luchte

De studenten kunnen onder meer terecht in de bibliotheek van Oostkamp.
Benny Proot De studenten kunnen onder meer terecht in de bibliotheek van Oostkamp.
Studenten met herexamens kunnen ook tijdens de tweede zit opnieuw terecht in de bibliotheek van Oostkamp of de Zorgsite Ter Luchte in Ruddervoorde om te studeren. Nog tot 15 september zetten beide locaties de deuren open.

Het bibliotheek-infopunt verruimt vanaf dinsdag 20 augustus haar openingsuren speciaal voor de studenten. Tijdens de examenperiode is de bib elke weekdag open van 8.30 tot 20 uur, op woensdag van 8.30 tot 18 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Aan de balie kunnen studenten een code krijgen om toegang te krijgen buiten de gebruikelijke openingsuren. Er wordt voor hen gratis koffie en water voorzien in het leescafé. Ook in de Zorgsite Ter Luchte in Ruddervoorde kunnen jongeren ongestoord blokken. Ze zijn er elke dag welkom van 7.30 tot 18 uur. Er is een frigo, microgolfoven en frisdrankautomaat ter beschikking. Meer info via www.oostkamp.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.