Inbraak op kerstavond, met behulp van ladder uit tuinhuis

Archieffoto inbraak.
shutterstock Archieffoto inbraak.
Inbrekers hebben van kerstavond gebruik gemaakt om binnen te dringen in een villa in de Woestendreef bij Waardamme, een residentiële wijk. De dieven gingen aan de haal met een som cash geld.

Volgens de politie sloegen de daders toe op maandagavond tussen 18 en 19 uur. Ze begaven zich eerst naar het tuinhuis waar ze een ladder vonden. Met de ladder klommen de dieven op het terras van de eerste verdieping om daar het raam van de badkamer te forceren. De inbrekers doorzochten verschillende kasten en ontvreemdden een som cash geld. De politie ging ter plaatse en is een onderzoek gestart.

De avond voordien werd ook ingebroken in twee woningen in Zedelgem, enkele kilometers verderop. In de Kattestraat werden juwelen gestolen en in de Torhoutsesteenweg een som cash geld.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.