Sinksenfoor in Oosterzele

Sinksenkermis Comité Oosterzele
Danny De Lobelle - Oosterzele Sinksenkermis Comité Oosterzele
Oosterzele viert kermis van 7 tot12 juni tijdens haar jaarlijkse Sinksenfoor. Het volksfeest start op vrijdagavond en het programma van het Sinksenkermiscomité is een mix van liveoptredens, sport en andere activiteiten. 

Je kan er op zondag kuieren op de rommelmarkt die wordt opgefleurd met een reuzeommegang, de fanfare en het trommelkorps. Dan knalt ook het vuurwerk boven Oosterzele. Op maandag en woensdag is er koers voor nieuwelingen en dames elite. En receptie na de zielenmis op maandag met aansluitend receptie. Dinsdagavond is er de traditionele avondmarkt met tientallen standhouders. En schlageravond met optredens van Marcoff, Ramona, Sabine, Dex Dylan, Gino Verano en Yves Segers en Pure 4 Fun uit eigen streek. 

Ook Con animo slaat haar tent op in het centrum en serveert heel wat optredens. Net als in het KSA lokaal. “Het Kermiscomité zal ook stilstaan bij het ontbreken van de pioniers, de betreurde Jacques De Geyter en Julien Lenssens die zich jaren ingezet hebben voor deze kermis”, zegt Wim Magerman van het comité. Alle info op www.sinksenoosterzele.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.