Open Vld Plus ontkent voorakkoord met Groen in Oosterzele

Open Vld Plus Oosterzele.
Didier Verbaere Open Vld Plus Oosterzele.

In Oosterzele ontkent Open Vld Plus het gerucht dat ze een voorakkoord hebben gesloten met Groen. Beide partijen zouden na de verkiezingen samen in zee gaan met een gedeeld burgemeesterschap van telkens 3 jaar voor kopman Filip Michiels (Open Vld Plus) en Roswitha Gerbosch (Groen). Open Vld ontkent. “Het is het meerderheidskartel CD&V/N-VA dat volop het gerucht aan het verspreiden is dat er een voorakkoord zou zijn. Iets wat wij formeel ontkennen. We trekken met een inhoudelijk programma naar de kiezer. Zij moeten zich uitspreken over de partijprogramma's, over de inhoud hoe we Oosterzele de komende 6 jaar willen bestuur. Daarna zullen we bekijken met wie we ons programma zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Er is geen voorakkoord, toch niet één waar Open Vld plus deel van uitmaakt”, laat Filip Michiels weten.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Sevenant

    Laag dat cd&v/nva Oosterzele het nodig vindt om deze leugen de wereld in te sturen. Interessant om weten dat ik beter voor een alternatief kies. #hetkananders #gewoondoen

  • chris Pien

    Voel ik hier een zekere vorm van paniek bij cd@v/nva Oosterzele?