Oosterzeelse RF Technologies is fabriek van de toekomst

Laureaten van de Awards op het podium in Kortrijk.
Agoria Vlaanderen Laureaten van de Awards op het podium in Kortrijk.
RF-Technologies uit Oosterzele heeft deze avond in Kortrijk, samen met 9 andere bedrijven, de Factory of the Future Awards in ontvangst mogen nemen uit handen van minister-president Geert Bourgeois. Het gaat stuk voor stuk om innoverende en milieuvriendelijke fabrikanten. 

“Deze productiebedrijven hebben stuk voor stuk bewezen dat ze internationale top zijn”, zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van technologiefederatie Agoria Vlaanderen, die de prijzen uitreikt in samenwerking met Sirris, Fevia Vlaanderen, Fedustria Vlaanderen, Essenscia Vlaanderen, Centexbel, Catalisti en Flanders’ FOOD. Het gaat om bedrijven die investeren in digitalisering en in slimme productieprocessen maar ook doordacht omgaan met energie en materialen en aandacht hebben voor betrokkenheid en autonomie van haar medewerkers.

RF-Technologies op het industriepark in de Lange Ambachtstraat in Oosterzele werd in 1985 opgericht en stelt bijna 200 mensen te werk in België en Slowakije. Het bedrijf is gespecialiseerd in ventilatie en rookafvoer in bedrijven, openbare gebouwen, ziekenhuizen en scholen en dit in meer dan 25 Europese landen. Het gaat om producten in de passieve brandwering zoals ontrokingskleppen, brandwerende roosters, brandwerende platen of brandkleppen. In Kortrijk stonden ze samen op het podium met kleppers als de Colruyt Groep, Janssens farmaceutica en BMP Aerospace. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.