Zaakvoerder Apero Fish Palace pakt uit met nieuwe zaak

Hans Desaever heeft Peach Pit omgevormd tot Apero, waar iedereen heerlijk kan aperitieven. Hij krijgt hulp van Ilse Alleyn, Maxime Desmidt en Rebecca Aneca.
Foto Proot Hans Desaever heeft Peach Pit omgevormd tot Apero, waar iedereen heerlijk kan aperitieven. Hij krijgt hulp van Ilse Alleyn, Maxime Desmidt en Rebecca Aneca.

Met Apero opent Hans Desaever zijn nieuwe horecazaak. Desaever is vooral bekend van zijn visverkooppunt op de Vistrap, maar scoort sinds 2013 met Apero Fish Palace in de Nieuwstraat, met uitzicht op het Mijnplein. Daar kan je dagverse vis en zeevruchten kopen, maar ook lekker eten.


"Met onze nieuwe zaak Apero, vlak ernaast, vullen we Apero Fish Palace aan", vertelt Hans. "We zetten er goede streekbieren op de kaart, net als aangepaste wijnen. Maar het zijn vooral de tapas en charcuterie die in het oog springen. Afhankelijk van het seizoen zullen we er ook bijvoorbeeld aperitiefhapjes met oesters presenteren. Het achterliggende idee is dat gasten hier lekker kunnen aperitieven. Wanneer Apero Fish Palace volzet is, hoeven we niemand weg te sturen en kan iedereen naast de deur wachten met een lekker glas en een hapje. Je mag het gerust zien als een uitbreiding van Apero Fish Palace."


Apero heeft gisteren op Valentijn de deuren geopend. (TVA)