Werken in Kapucijnenstraat, Brabantstraat, Louisastraat, Langestraat en Sint-Niklaasstraat

Een illustratiebeeld.
Mozkito Een illustratiebeeld.
Tijdens de week van 2 september wordt gestart met de vernieuwing van de nutsleidingen in de Kapucijnenstraat, Brabantstraat, Louisastraat, Langestraat en Sint-Niklaasstraat. De werkzaamheden zullen duren tot eind oktober.

Hou er rekening mee dat er tijdens de werkzaamheden mogelijk hinder kan zijn voor het doorgaand verkeer. Ook de garages kunnen tijdelijk niet toegankelijk zijn, zegt de gemeente. “De aannemer zal de omwonenden hiervan tijdig op de hoogte brengen.” Het Mijnplein blijft steeds bereikbaar, de situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd. Aan de bewoners wordt gevraagd om - tijdens de werkzaamheden - het huisvuil, pmd en karton op de hoek van de straat te plaatsen, bereikbaar voor de ophaalwagens.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.