Voorverkoop voor Zilverrock gestart

Zilverrock komt terug op 18 maart in Oostende
LBB Zilverrock komt terug op 18 maart in Oostende
Op maandag 18 maart is er opnieuw Zilverrock in Oostende. De voorverkoop start op 18 februari en is traditioneel goed voor wachtrijen in De Grote Post.

Heel wat senioren kijken dan ook traditioneel uit naar deze ontspannende middag. Het nieuwe stadsbestuur wil het initiatief dan ook verderzetten. “We willen in de toekomst wel meer de seniorenverenigingen betrekken. Nu wordt het heel sterk vanuit de stad georganiseerd, maar we willen het meer samen opbouwen”, licht schepen Natacha Waldmann (Groen) toe. Voor deze 15de verjaardag wordt er opnieuw beroep gedaan op Tjeppen en Pulle voor de presentatie. Op de affiche staan heel wat artiesten om de ganse middag te vullen in het Kursaal van Oostende. Zo komen de Broadway Jazz Gang, zanger David Vandyck en The Daimonds langs. Deze laatste zullen voor de nodige sfeer zorgen met Ann Van den Broeck, Laurentz Hoorelbeke, Sven Tummeleer en Shana Pieters. Ze brengen hits uit de jaren 60 en 70 met een breed repertoire. Om 18.30 uur is er een afterparty met Savas en de winnaar van The Voice Senior John Leo. De Wullok showgirls treden op tussen de artiesten met hun prachtige kostuums. De show start om 14 uur. Tickets kosten 5 euro voor Oostendenaars, 10 euro voor niet-Oostendenaars. Met het kansentarief van de UIT-pas betaal je 2 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.