Voorverkoop van zevende fase bouwproject Versluys op de Oosteroever van start: “De vraag is groot”

Een toekomstbeeld van het nieuwe gebouw van Groep Versluys op de Oosteroever
rv Een toekomstbeeld van het nieuwe gebouw van Groep Versluys op de Oosteroever
Versluys Groep start een jaar vroeger dan gepland met de voorverkoop van het nieuwe project ‘Dock 5’ op de Oosteroever in Oostende. De lancering van deze nieuwe residentie, ondertussen reeds de 7de deelfase op de Oosteroever, bevestigt volgens Bart Versluys de stijgende populariteit van dit nieuwe stadsdeel in Oostende.

In 2014 is Versluys Groep gestart met de bouw van een volledig nieuw stadsdeel op de Oosteroever. In totaal komen hier bijna 1000 woonappartementen en handelszaken. “Dat maakt dit project met voorsprong het grootste en meest exclusieve residentiële ontwikkelingsproject van de Belgische kust”, zegt Versluys. De eerste 4 deelfasen met Baelskaai 12, Victoria, Baelskaai 8 en Oostkaai 11, goed voor 157 appartementen samen, zijn in een recordtijd verkocht en opgeleverd. “Onze appartementen op Oosteroever zijn erg gegeerd. De iconische Ensor Tower is reeds voor 65 procent verkocht en het exclusieve One Baelskaai project reeds voor 55 procent. Beide projecten, met samen 188 appartementen, zijn ondertussen ook reeds in volle ruwbouw”, licht CEO Bart Versluys toe. “Het nieuwe project ‘Dock 5’ vormt een aanvulling op de bestaande projecten. Dock 5 is gelegen in de Victorialaan is een kleinschalig project met 20 ruime woonappartementen en één penthouse. Dit exclusieve woonproject zal garant staan voor adembenemende zichten op zee, duinen en de toekomstige jachthaven. Een verfijnde en elegante geveltextuur met gebruik van donkere accenten geeft dit gebouw een modern uitzicht. Speciaal ontworpen doorkijkappartementen creëren een maximale lichtinval die resulteert in een unieke beleving van zon en zee”, klinkt het bij Versluys.

Na de heraanleg van de vernieuwde Hendrik Baelskaai is ook de vraag naar handelspanden de voorbije zes maanden spectaculair toegenomen. In maart opent resto ‘Marina’ de deuren op de Baelskaai en onlangs kondigde ook de bekende conceptstore en coffeebar ‘Kabine’ uit Koksijde aan een tweede groot filiaal te openen op de Oosteroever in residentie Victoria. “Daarnaast zijn er nog heel wat concrete gesprekken met tal van geïnteresseerde partijen. We gaan hierbij zeer selectief te werk met een voorkeur voor kwaliteitsvolle en vooruitstrevende winkel- of horecaconcepten.”

Momenteel ontwikkelt en bouwt Versluys Groep beeldbepalende projecten in Oostende, Bredene, Knokke, Cadzand-Bad (Nederland) en Gent-Zwijnaarde. Versluys Groep telt een 80-tal directe werknemers en werkt ook samen met een 300-tal mensen in onderaanneming.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Dewaele

    Ik zou er alvast nooit willen wonen.