Vier zwaargewonden na zware crash op Zeedijk: twee slachtoffers kritiek

De auto’s raakten raakten zwaar beschadigd bij het ongeval op de Zeedijk in Raversijde
DP De auto’s raakten raakten zwaar beschadigd bij het ongeval op de Zeedijk in Raversijde
Langs de Zeedijk (N34) in Raversijde bij Oostende gebeurde zaterdagmiddag even voor 16 uur een zwaar verkeersongeval. Vier mensen raakten daarbij zwaargewond. Twee van hen werden in kritieke toestand afgevoerd.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van een personenwagen aan volle snelheid achteraan inreed op een voorliggend voertuig dat stond te wachten aan de verkeerslichten. Door de klap werd het aangereden voertuig weggeslingerd tegen een derde voertuig. De ravage was enorm. Twee wagens raakten volledig vernield en ook de derde liep zware schade op. De brandweer moest ter plaatse komen om verschillende mensen uit hun wagen te bevrijden. Ook de MUG-helikopter kwam aangevlogen. De politie van Oostende bevestigt dat twee personen, de inzittenden van de Renault Clio die werd aangereden, levensgevaarlijk gewond raakten en vechten voor hun leven. Door het ongeval was de baan plaatselijk volledig afgesloten. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze oorzaak van de aanrijding te achterhalen.  

Ongeval Zeedijk Raversijde
DP Ongeval Zeedijk Raversijde
Ongeval Zeedijk Raversijde
DP Ongeval Zeedijk Raversijde3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Betty Bulteel

    Betty en Henri wij wensen onze buren een volledig herstel fysiek en mentaal . wij zijn diep geschokt door het gebeuren, en leven met de familie mee.

  • Marc De Ridder

    moet redelijke hoge snelheid gereden hebben om voorliggers zo in de prak te rijden, was net gebeurt toen we daar aankwamen.

  • Chantal Tabary

    Was een echte ravage